Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

"Μην τους αφήνετε να σας θυσιάσουν" ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΠΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ
Αγαπητέ και σεβαστέ ελληνικέ λαέ, Σας σκοτώνουν μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου και ουδείς λέει κουβέντα, πόσω μάλλον η ελληνική ελίτ ή η κυβέρνηση. Ελάχιστοι αντέδρασαν. Άφησαν να εκτυλίσσεται η σφαγή, διότι προφανώς δεν τους αφορά. Είναι τυφλωμένοι από την ψεύτικη λάμψη του ευρώ και ανήκουν στην ελίτ μιας τάξης Ευρωπαίων ευγενών.

Η τρόικα είναι μια εγκληματική συμμορία που αποτελείται από το ΔΝΤ, την ΕΚΤ και την Κομισιόν​Προφανώς, περνούν καλά, συμπεριλαμβανομένων των σοσιαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ που καταναλώνουν χαβιάρι (μεταξύ άλλων).

 Αξιώστε γερμανικές αποζημιώσεις, αξιώστε το Grexit, ως τη μόνη νόμιμη συνέπεια που προέκυψε από το «Όχι» του δημοψηφίσματος τον Ιούλιο του 2015 κατά των μέτρων λιτότητας που ζητεί η τρόικα, σε αντάλλαγμα για ένα πακέτο «διάσωσης»."Μην τους αφήνετε να σας θυσιάσουν"


 Να σηκώσουν το ανάστημά τους και να σταματήσουν να αφήνουν την Ευρώπη να κάνει… πλιάτσικο στις περιουσίες και κατ’ επέκταση στην ίδια τους τη ζωή καλεί με ανοικτή επιστολή του τους Έλληνες ο Peter Koenig.


​Στην επιστολή του καλεί τους Έλληνες να εγκαταλείψουν τους μηχανισμούς του δυτικού ιμπεριαλισμού, καθώς αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να ανοικοδομηθεί η κατεστραμμένη ελληνική οικονομία.

 
Ο διάσημος οικονομολόγος κάνει λόγο για «σκλαβιά» και «ταπείνωση» του ελληνικού λαού, επισημαίνοντας ότι βιώνει καταστάσεις που παραπέμπουν μόνο σε μια χώρα η οποία έχει ηττηθεί σε πόλεμο και καλείται να πληρώσει το τίμημα της ήττας της. 
Στην προκειμένη περίπτωση ο δυνάστης της είναι μια οικονομική ελίτ, ένα αρπακτικό -όπως αναφέρει- που αυτοαποκαλείται Ευρωπαϊκή Ένωση.Στην επιστολή του καλεί τους Έλληνες να εγκαταλείψουν τους μηχανισμούς του δυτικού ιμπεριαλισμού, καθώς αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να ανοικοδομηθεί η κατεστραμμένη ελληνική οικονομία. Κίνηση, που κατά τον ίδιο, αποτελεί απαραίτητη πράξη αξιοπρέπειας.


Αναλυτικά η επιστολή:


Αγαπητέ και σεβαστέ ελληνικέ λαέ,

Σας σκοτώνουν μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου και ουδείς λέει κουβέντα, πόσω μάλλον η ελληνική ελίτ ή η κυβέρνηση. Ελάχιστοι αντέδρασαν. Άφησαν να εκτυλίσσεται η σφαγή, διότι προφανώς δεν τους αφορά. Είναι τυφλωμένοι από την ψεύτικη λάμψη του ευρώ και ανήκουν στην ελίτ μιας τάξης Ευρωπαίων ευγενών.


Η τρόικα είναι μια εγκληματική συμμορία που αποτελείται από το ΔΝΤ, την ΕΚΤ και την Κομισιόν​Προφανώς, περνούν καλά, συμπεριλαμβανομένων των σοσιαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ που καταναλώνουν χαβιάρι (μεταξύ άλλων). 
Δεν κάνουν τίποτα για να σταματήσουν το αιματοκύλισμα του ελληνικού έθνους, σε ηθικό, κοινωνικό και ψυχολογικό επίπεδο. 
Η πρόσβαση στο σύστημα υγείας είναι απαγορευτική, καθώς (ο τομέας) έχει ιδιωτικοποιηθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να κοστίζει πολύ ακριβά. 
Στις συντάξεις έχει πέσει «ψαλίδι» για πέμπτη διαδοχική φορά. Πλέον, μοιάζουν σαν ένα πενιχρό βαλιτσάκι επιβίωσης. 
Μέχρι σήμερα έχουν μειωθεί έως και 50%. Χιλιάδες άνθρωποι επιβιώνουν χάρη στα συσσίτια.
Η πλειονότητα των κοινωνικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου και ενός σημαντικού μέρους της εκπαίδευσης, έχει ιδιωτικοποιηθεί και ξεπουληθεί. 
 Δεν υπάρχει τίποτα. Εξαφανίστηκαν κατόπιν εντολών του Βερολίνου και διά στόματος των εκπροσώπων της τρόικας -της εγκληματικής συμμορίας που αποτελείται από το ΔΝΤ, την ΕΚΤ και την Κομισιόν. 
Ο τελευταίος θεσμός είναι ένα συνονθύλευμα από διεφθαρμένες μαριονέτες, που αποφασίζει για την τύχη και το μέλλον 800 εκατ. Ευρωπαίων. 
Και εσείς Έλληνες δεχτήκατε τους ξυλοδαρμούς που προέκυψαν από τις αποφάσεις τους.
 
Δεν ξέρουν τι ψήφισαν

Τον Σεπτέμβριο του 2016, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έστειλε ένα νομοσχέδιο άνω των 2.000 σελίδων που συντάχτηκε στις Βρυξέλλες, γραμμένο στα αγγλικά, το οποίο το ελληνικό Κοινοβούλιο θα έπρεπε να ψηφίσει μέσα σε λίγες ημέρες αλλιώς… Το ζήτημα, όμως, είναι ότι ουδείς βρέθηκε να ζητήσει απάντηση στην ερώτηση: «Αλλιώς τι θα γίνει;».


Οι συγγραφείς του συγκεκριμένου νομοσχεδίου δεν μπήκαν καν στον κόπο να μεταφράσουν στα ελληνικά ένα «βουνό» από νομικούς τεχνικούς όρους και λεπτομέρειες, και φυσικά δεν έδωσαν επαρκή χρόνο στους Έλληνες βουλευτές να συζητήσουν για τη νέα φορολογική νομοθεσία. Κατ’ αυτόν τον τρόπο οι περισσότεροι βουλευτές δεν μπόρεσαν, λόγω γλώσσας και περιορισμένου χρόνου, να διαβάσουν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Παρ’ όλα αυτά, το κείμενο «πέρασε» από τη Βουλή και έγινε νόμος του κράτους.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, η Ελλάδα εκχώρησε άνευ όρων για 99 χρόνια όλα τα περιουσιακά της στοιχεία (υποδομές, αεροδρόμια, λιμάνια ακόμα και δημόσιες παραλίες και φυσικές πηγές ενέργειες) στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM), ο οποίος θα μπορεί ελεύθερα μέσω του Υπερταμείου να βάζει πωλητήριο (ουσιαστικά να ιδιωτικοποιεί), με απώτερο σκοπό την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους. Αρχικά, υπολόγιζε σε 50 δις ευρώ έσοδα -εκτίμηση που αποδείχθηκε λανθασμένη πολύ γρήγορα.

Εν τω μεταξύ, η αξία των ελληνικών περιουσιακών στοιχείων υποτιμήθηκε περαιτέρω από την τρόικα σ’ ένα ποσοστό που μεταφράζεται σε 5-15 δις ευρώ, σε σύγκριση μ’ ένα δημόσιο χρέος που ξεπερνά πλέον τα 350 δις ευρώ. Αυτό το Υπερταμείο, λοιπόν, είναι ένας αντιδημοκρατικός, υπερεθνικός μηχανισμός, ο οποίος δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν.

Με αυτό το μνημόνιο, λοιπόν, αγαπητοί Έλληνες, η ελληνική Βουλή, η δική σας Βουλή, παύει να έχει οποιαδήποτε ισχύ. Πρακτικά, έχει ακυρωθεί η ύπαρξή της. Δεν μπορεί να νομοθετεί σε θέματα προϋπολογισμού ή φορολογίας. Τα πάντα έχουν αποφασιστεί στις Βρυξέλλες, με τη συνενοχή του ΔΝΤ και της ΕΚΤ. Την τελευταία φορά που συνέβη κάτι παρόμοιο ήταν το 1933, όταν το Ράιχσταγκ (Νομοθετικό Σώμα της Γερμανίας κατά την περίοδο 1867-1945) μετέφερε όλες τις εξουσίες του στον καγκελάριο Αδόλφο Χίτλερ.

Αυτό, αγαπητοί μου Έλληνες, είναι ένας ξεκάθαρος οικονομικός φασισμός μπροστά στα μάτια τα δικά σας και όλου του πλανήτη. Όμως, ουδείς θέλει να δει κατάματα την αλήθεια. Να παραδεχτεί αυτό που συμβαίνει. Και αυτό είναι το χειρότερο απ’ όλα.

Αυτή η (ξεκάθαρη) αρπαγή των περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου επιβεβαιώθηκε, καθώς η τελευταία ελπίδα για μείωση του χρέους έσβησε στα τέλη του Φεβρουαρίου. Μέχρι και το ΔΝΤ συνέστησε -και σε ιδιωτικές συζητήσεις συνεχίζει να το κάνει- μείωση του χρέους.


Ωστόσο, η Γερμανία ανακοίνωσε χωρίς ίχνος οίκτου την τελική λεηλασία της Ελλάδας, απαιτώντας τη μεταφορά στο Υπερταμείο -το οποίο ελέγχεται σε μεγάλο βαθμό από το Βερολίνο- του χρυσού, των κρατικών υπηρεσιών και των ακινήτων του Δημοσίου. 
Το αντίτιμο για αυτήν τη «διάσωση», εφόσον η Ελλάδα γονατίσει και τα δώσει όλα, ανέρχεται σε 86 δις ευρώ. 
Και αυτά τα λεφτά θα είναι ΝΕΟ ΧΡΕΟΣ.


Σε αντάλλαγμα για τι; Άλλοι τόκοι, υψηλότερη αναλογία στην εξυπηρέτηση του χρέους και ακόμα χειρότερες προοπτικές σε σχέση με το παρελθόν για το αν όλα αυτά θα έχουν αίσιο τέλος τελικά. 
Και φυσικά, επαναλαμβάνω, χωρίς ποτέ η χώρα να βγει απ’ όλη αυτήν την ευρω-αμερικανική διαδικασία με τις φασιστικές δολοφονικές επιθέσεις.

Πριν από λίγες ημέρες η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ φέρεται να είπε μετά το τετ α τετ με την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ πως «η θέση του Βερολίνου για το δανειακό πρόγραμμα της Ελλάδας παραμένει ίδια».

Ορίστε ορισμένα δεδομένα για το ελληνικό χρέος, όπως αυτά καταγράφτηκαν στις 9 Μαρτίου 2017:

Πληθυσμός: 10,8 εκατ.
Χρέος: 352 δις ευρώ
Τόκοι ανά έτος: 19,5 δις ευρώ.


 • Από το 2010 έως τα τέλη του 2016 το σύνολο των δανείων προς την Ελλάδα ξεπέρασε τα 250 δις ευρώ -ούτε ένα λεπτό από αυτά δεν διατέθηκε προς όφελος του ελληνικού λαού, παρά μόνο για την εξυπηρέτηση του χρέους και για την πληρωμή γερμανικών και γαλλικών τραπεζών.
 • Η σχέση χρέους προς το ετήσιο ΑΕΠ: 181%. Το 2008 ήταν 109%. Στις ΗΠΑ η σχέση χρέους προς το ΑΕΠ αυτήν τη στιγμή είναι 109,63%.
 • Το ελληνικό ΑΕΠ υπολείπεται κατά 2 μονάδων του ευρωπαϊκού. Από το 2008 συρρικνώθηκε κατά 25%.
 • Η ανεργία βρίσκεται στα ύψη, άνω του 26%, και πλησιάζει το 50% στους νέους (18-35 ετών).
 • Το 2008, που ξεκίνησαν όλα, το ελληνικό χρέος θα ήταν πλήρως διαχειρίσιμο εσωτερικά, χωρίς εξωτερικές παρεμβάσεις και «bail-outs» -τα οποία δεν είναι σε καμία περίπτωση διάσωση αλλά... συσσώρευση επιβληθέντων χρεών.

Το ελληνικό χρέος δεν ήταν ποτέ απειλή για την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως μας άφησαν να πιστέψουμε οι τραπεζίτες της Fed, της ΕΚΤ και της Wall Street. 
Η ελληνική κρίση και κατ’ επέκταση η ευρωπαϊκή χτίστηκε από αυτά τα «αρπακτικά» προς όφελός τους και εις βάρος της Ελλάδας και της Ευρώπης. 
Δεν είχε να κάνει ποτέ με το ελληνικό ή το ευρωπαϊκό χρέος. Όμως, ουδείς κάνει ερωτήσεις. 
Η πλειονότητα των Ευρωπαίων και των διεθνών οικονομολόγων και πολιτικών, που φυσικά γνωρίζουν, δεν τολμά να αρθρώσει λέξη. 
Παράλληλα, η φωνή όσων θέλουν να μιλήσουν έχει «φιμωθεί», την ώρα που τα εκδιδόμενα ΜΜΕ λένε ψέματα σε Ευρωπαίους και Έλληνες πολίτες.
 

Τον Σεπτέμβριο του 2011, χωρίς καμία προειδοποίηση, η Εθνική Τράπεζα της Ελβετίας (SNB) προχώρησε σε υποτίμηση του φράγκου κατά 12% έναντι του ευρώ, προκειμένου να προστατεύσει την οικονομία της. 
Ήταν μια κίνηση τουλάχιστον άδικη, καθώς καμία χώρα της Ευρωζώνης δεν έχει την ελευθερία να ανατιμήσει ή να υποτιμήσει το νόμισμά της, σύμφωνα με τις ανάγκες της οικονομίας της. 
Παρά το γεγονός ότι η Ελβετία δεν είναι μέλος της Ε.Ε., έχει υπογράψει μαζί της περισσότερες από 120 διμερείς συμφωνίες, οι οποίες την καθιστούν -επί της ουσίας- σχεδόν ισοδύναμη μ’ ένα κράτος-μέλος. 

Σε χρονικό διάστημα 3 ετών και 3 μηνών από την αλλαγή της συναλλαγματικής ισοτιμίας σε 1,20 ελβετικά φράγκα ανά ευρώ, η SNB έχει συγκεντρώσει μία αξία πάνω από 500 δισεκατομμύρια φράγκα σε ξένο νόμισμα, κυρίως σε ευρώ. Χρήματα που αντιστοιχούν στο 150% του ελληνικού χρέους.

Έλληνες πολίτες ξυπνήστε!
Πάρτε τον έλεγχο της κατάστασης! Μην πιστέψετε πολιτικούς και μίντια! Βγείτε από αυτόν τον εγκληματικό οργανισμό που ονομάζεται Ε.Ε., από αυτό το δυτικό απατηλό νομισματικό σύστημα, πνίγεστε μέχρι θανάτου.

Πάρτε μακριά από αυτούς την κυριαρχία σας και το νόμισμά σας. Δηλώστε αδυναμία να αποπληρώσετε το δημόσιο χρέος σας -ακόμη και σύσσωμη η Δύση δεν μπορεί να σας σταματήσει.

 


​ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ό,τι η κυβέρνησή σας, οι Βρυξέλλες και η τρόικα κάνουν σε εσάς και τη χώρα σας.

 
Εάν διοικήσετε τη χώρα σας με τις δημόσιες τράπεζές σας, με τα χρήματά σας, σταδιακά αλλά σίγουρα θα μπορέσετε να ξαναχτίσετε την κατεστραμμένη σας οικονομία. 
H επιστροφή του χρέους είναι διαπραγματεύσιμη. 
Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις ανά τον κόσμο. 
Η Αργεντινή είναι μία από τις τελευταίες αυτές περιπτώσεις. 
Ακόμη και η Γερμανία είχε επαναδιαπραγματευθεί το χρέος της το 1952 (δείτε τη Συμφωνία του Λονδίνου για το ξένο χρέος της Γερμανίας).

H Γερμανία, η χώρα που ηγήθηκε της οικονομικής δολοφονίας της Ελλάδας, οφείλει ακόμη να επιστρέψει τεράστιες αποζημιώσεις για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. 


Στις 8 Φεβρουαρίου του 2015 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τη Γερμανία να επιστρέψει ένα συνολικό ποσόν ύψους 279 δις ευρώ ως αποζημίωση. 

Τον Απρίλιο του ίδιου έτους, η Γερμανία απάντησε πως το ζήτημα των πολεμικών αποζημιώσεων διευθετήθηκε το 1990 -κάτι που φυσικά δεν ισχύει. 

Δεν είναι αποκύημα φαντασίας το γεγονός ότι η ασφυκτική πίεση που ασκεί η Γερμανία στην Ελλάδα σήμερα στοχεύει στο να αποπροσανατολίσει τον κόσμο και να στρέψει το ενδιαφέρον μακριά από το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων.
 

Οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν καλά τι συμβαίνει. ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ό,τι η κυβέρνησή σας, οι Βρυξέλλες και η τρόικα κάνουν σε εσάς και τη χώρα σας. 

Σε αντίθεση, απαιτήστε πλήρη καταβολή των γερμανικών αποζημιώσεων… 

Αντιθέτως, αξιώστε γερμανικές αποζημιώσεις, αξιώστε το Grexit, ως τη μόνη νόμιμη συνέπεια που προέκυψε από το «Όχι» του δημοψηφίσματος τον Ιούλιο του 2015 κατά των μέτρων λιτότητας που ζητεί η τρόικα, σε αντάλλαγμα για ένα πακέτο «διάσωσης».
Εάν το πράξετε, θα δείτε σύντομα ένα φως στο τέλος του τούνελ - ένα φως που έχει σβήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα εξαιτίας της Γερμανίας και των γκάνγκστερ της τρόικας, αλλά και της ίδιας της κυβέρνησής σας.Απειλές εξόδου από την Ευρωζώνη

 

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προσπαθεί ακόμη να μπλοφάρει και να εντυπωσιάσει τον κόσμο απειλώντας την Ελλάδα με έξοδο από το ευρώ.

 Οποιαδήποτε υγιής κυβέρνηση θα έκανε αυτήν την απειλή σύμμαχό της εγκαταλείποντας αυτό το σάπιο τέρας που αποκαλείται Ευρωπαϊκή Ένωση, μαζί και το λαθεμένο και απατηλό νόμισμα που ονομάζεται ευρώ. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι αυτό: η Ελλάδα κυβερνάται από την τρέλα.
Ως εκ τούτου, η ελληνική κυβέρνηση απαντά στην τρέλα (τρόικα) με λαϊκή υποταγή, με ήπια παράδοση εξουσίας - εις βάρος των εκατομμυρίων ήδη αδικημένων Ελλήνων συμπατριωτών που υποδουλώνονται.
Πέραν αυτών, υπάρχει ένας πρώην Έλληνας υπουργός Οικονομικών που ασκεί ακόμη επιρροή, ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο θρυλικός, γοητευτικός και «ριζοσπαστικός» υπουργός με τη μοτοσικλέτα.

​Οι κατηγορίες μου στοχεύουν τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Τσίπρα, όλους αυτούς που ανήκουν στην ελληνική ελίτ, στα μίντια (έχουν στην κυριολεξία όλα πουληθεί όπως και στη Γερμανία από τη CIA;) και στους βουλευτές που κοιτούν με δέος (σ.σ.: τους δανειστές) και φροντίζουν να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα 

Παρόλο που έχει παραιτηθεί σε μία προφανή πράξη διαμαρτυρίας κατά της υποδούλωσης του ΣΥΡΙΖΑ, των απαιτήσεων της τρόικας μετά το «ΟΧΙ» του δημοψηφίσματος, ο Βαρουφάκης σήμερα δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας κομφορμιστής που ζητεί κάποια μεταρρύθμιση στις Βρυξέλλες, οι οποίες δεν θέλουν να φανταστούν το κόστος ενός Grexit, για να μη συμπεριλάβουμε και την κατάρρευση της Ε.Ε. - κατάρρευση η οποία, ωστόσο, βρίσκεται κοντά. 

Ως υπουργός Οικονομικών δεν έθεσε ποτέ το Grexit ως Plan B.
Δεν υπάρχει κανείς που να φωνάζει, να διαμαρτύρεται, να βγαίνει στους δρόμους, στα μπλόκα, να σταματήσει το ξεπούλημα των γεφυρών, των σιδηροδρόμων, ό,τι έχει απομείνει τέλος πάντων ως δημόσιο αγαθό. 

Κανείς. 


Δεν θέλω να κατηγορήσω για αυτό τους Έλληνες, οι οποίοι καθημερινά πρέπει να παλέψουν για την προσωπική τους επιβίωση, να βρουν τρόπους για να ταΐσουν τα παιδιά και τις οικογένειές τους. 


Οι κατηγορίες μου στοχεύουν τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Τσίπρα, όλους αυτούς που ανήκουν στην ελληνική ελίτ, στα μίντια (έχουν στην κυριολεξία όλα πουληθεί όπως και στη Γερμανία από τη CIA;) και στους βουλευτές που κοιτούν με δέος (σ.σ.: τους δανειστές) και φροντίζουν να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα. 
Καμία δράση. 
Παρακολουθήστε την Ελλάδα - τη χώρα σας, Έλληνες πολίτες, ενώ αιμορραγεί!
Να είστε προσεκτικοί, διότι όλο αυτό δεν έχει να κάνει με χρέος και διάσωση. Εάν σας πουν ότι η ευθύνη για την κρίση στην Ευρώπη είναι της Ελλάδας και του χρέους της, και ότι η ομαλοποίηση της κατάστασης εξαρτάται από το πόσο η Ελλάδα θα συμμορφωθεί με τους κανόνες του νέου πακέτου διάσωσης, αυτό είναι ένα εξωφρενικό ψέμα.

Αυτή η κρίση δημιουργήθηκε από τους ίδιους τους Ευρωπαίους, από την ελίτ της Ευρώπης, από την Goldman Sachs - η οποία παρεμπιπτόντως διαφεντεύει την ευρωπαϊκή οικονομία.
Διότι θέλουν να συντρίψουν την Ελλάδα να την πετάξουν στον γκρεμό. Αυτοί, τα αποβράσματα των Βρυξελλών και της Ουάσινγκτον, επιδιώκουν μια Ελλάδα υποταγμένη. 
Γιατί η Ελλάδα διαθέτει μία υψηλά στρατηγική θέση στο σταυροδρόμι μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Η Ελλάδα είναι μία χώρα μέλος του ΝΑΤΟ. 
Ίσως η δεύτερη στη σειρά πιο σημαντική χώρα του ΝΑΤΟ (μετά την Τουρκία) λόγω της στρατηγικής της θέσης. Δεν θέλουν αυτή η Ελλάδα να διοικείται από ένα αριστερό κόμμα. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από Αριστερά. Είστε νεοφιλελεύθεροι ακριβώς όπως αυτοί. 
Τα αφεντικά της υφηλίου επιθυμούν «καθεστωτική αλλαγή» - εκείνο το παλιό καλό καθεστώς που απειλεί οτιδήποτε αντίκειται στους νόμους της Δύσης. 
Αυτήν τη στιγμή η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σκύβει το κεφάλι και υποκλίνεται στα αφεντικά του χρήματος επιτρέποντας την ταπείνωση και την καταστροφή των ίδιων της των πολιτών. 

Εάν η Ελλάδα διεξήγαγε τώρα εκλογές και κέρδιζε ένα δεξιό κόμμα, τύπου Νέα Δημοκρατία ή ακόμη και οι φασίστες της Χρυσής Αυγής, ή μία συμμαχία των δύο, το πρόβλημα του χρέους θα εξανεμιζόταν εν μία νυκτί. 


Αυτό που επιθυμεί η Ουάσινγκτον μαζί με το σκυλάκι της τις Βρυξέλλες, είναι μια Ελλάδα υποταγμένη που δεν θα ζητεί να μάθει τον ακριβή ρόλο του ΝΑΤΟ, που δεν θα διαπραγματεύεται με την Ε.Ε., που δεν θα ζητεί να απαλλαγεί από τα ευρωπαϊκά δεσμά, που δεν θα έχει πρόσβαση στις συζητήσεις με τις ΗΠΑ για τη Μεσόγειο -για τον υποθαλάσσιο πλούτο σε υδρογονάνθρακες και ορυκτά.
Το παράδειγμα, φυσικά, επεκτείνεται και για την Ιταλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία, χώρες που έχουν τις ακτές τους στη Μεσόγειο. Οι κυβερνήσεις τους έχουν ήδη αλλάξει με εξωτερική παρέμβαση (ΗΠΑ/Ε.Ε.) προκειμένου να επιβληθούν υπάκουα κουτάβια της νεοφιλελεύθερης δεξιάς.

​Είμαι σίγουρος ότι η Ελλάδα έχει ακόμη τη δυνατότητα και τη σοφία να ξαναχτίσει τη ΔημοκρατίαΗ αδρανής ελίτ και η ελληνική κυβέρνηση δεν έχουν καμία δικαιολογία. Είναι το λιγότερο η χειρότερη μορφή του Συνδρόμου της Στοκχόλμης: παραμένουν υποταγμένοι στον βασανιστή τους «μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος». Και ο θάνατος, με όρους απόλυτης καταστροφής, λεηλάτησης και απόλυτης δουλείας, βρίσκεται κοντά.
Εσείς, Έλληνες πολίτες, εσείς θέλετε να συνεχίσετε σε αυτό το μονοπάτι της υποδούλωσης που σας έχει επιβάλει η αυτοκρατορία των αρπακτικών, η οποία στην τελική θα σας ελέγχει σε κάθε βήμα που θα κάνετε;

Ή θα προτιμούσατε να ανακαταλάβετε την κυριαρχία σας, το νόμισμά σας -απαγκιστρωμένοι από τη δικτατορία των Βρυξελλών- και να αρχίσετε από την αρχή -όπως οι ευγενείς και σοφοί Έλληνες έπραξαν 2.500 χρόνια πριν, φέρνοντας τη Δημοκρατία;

Είμαι σίγουρος ότι η Ελλάδα έχει ακόμη τη δυνατότητα και τη σοφία να ξαναχτίσει τη Δημοκρατία. Θυμηθείτε πως, παρόλο που δεν μπορούμε να αλλάξουμε τη γεωγραφική μας θέση, το μέλλον μπορεί αναμφίβολα να διαφοροποιηθεί.


Αυτή η Ελλάδα είναι ακόμη ζωντανή!Zήτω οι Έλληνες!ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

22 σχόλια:

 1. Με ένα ποίημα 24 στοίχων παίρνει θέση υπέρ της Ελλάδος και εναντίον της ΕΕ ο νομπελίστας ποιητής Γκίντερ Γκράς που πριν 2 μήνες είχε ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών γράφοντας αντίστοιχο ποίημα εναντίον του Ισραήλ, το οποίο πριν ένα μήνα του απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα. Το ποίημα δημοσιεύθηκε πριν λίγο στην Sueddeutsche Zeitung και ο τίτλος του είναι "Η ντροπή της Ευρώπης". Διαβάστε το:

  Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

  Κοντά στο Χάος, γιατί δεν αρέσει στις Αγορές
  απομακρύνθηκες από τη χώρα που σου δάνεισε την κοιτίδα


  Ότι έψαχνες με την ψυχή και νόμιζες ότι βρήκες
  τώρα απαξιώνεται και κατατάσσεται σαν παλιοσίδερα


  Σαν οφειλέτης, γυμνή, διαπομπεύεται και υποφέρει μια χώρα
  από την οποία περιμένεις Ευχαριστώ για τα χρέη


  Μια χώρα καταδικασμένη σε φτώχεια , της οποίας ο πλούτος,
  περιποιημένος κοσμεί Μουσεία: από σένα προστατευμένη λεία


  Αυτοί που με τη δύναμη των όπλων πήγαν στη με νησιά ευλογημένη χώρα
  φορούσαν για στολή τον Hölderlin* στο σακίδιό τους


  Σου είναι ανυπόφορη η χώρα, της οποίας τους ηγέτες
  κάποτε ανεχόσουν σαν εταίρους


  Άνομη χώρα, της οποία ο νομοθέτης Δύναμη
  της σφίγγει τη ζώνη όλο και πιο στενά


  Αψηφώντας σε, η Αντιγόνη φοράει μαύρα και σ' όλη τη χώρα
  το πένθος ντύνει το λαό, του οποίου υπήρξες φιλοξενούμενος


  Εκτός χώρας έχει η ακολουθία του Κροίσου
  όλα, όσα αστράφτουν, στοιβαγμένα στα Θησαυροφυλάκιά σου


  Πιες, πιες επιτέλους, φωνάζουν οι Επίτροποι κλακαδόροι
  αλλά θυμωμένος ο Σωκράτης σου επιστρέφει γεμάτο το ποτήρι


  Θα καταραστούν εν χορώ, ότι σου ανήκει, οι Θεοί
  των οποίων τον Όλυμπο ζητάει η θέλησή σου


  Πνευματικά ανάπηρη θα είσαι χωρίς τη χώρα
  της οποίας το πνεύμα εσένα, Ευρώπη, θέσπισε


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μού κάνει εντύπωση ότι αποκαλείτε διάσημο οικονομολόγο τον Peter Koenig που δεν τον έχει ούτε η Wikipedia. Ποιόν κοροϊδεύετε, αγαπητοί κύριοι; Αντιγράφετε στα τυφλά τις αναρτήσεις από τον Ζούγκλα τον Τριανταφυλλόπουλο που δεν πήγε ούτε φαντάρος, γιατί δήλωσε ομοφυλόφιλος! Αίσχος.

  Επιπλέον είναι και ρωσόφιλος, γράφει σε ρώσικα ΜΜΕ!.. http://en.wikimannia.org/Peter_Koenig

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σας έτσουξε και θέλετε να τον απαξιώσετε...
   Στο κενό πέφτει η προβοκάτσια σας.
   http://thesaker.is/tag/peter-koenig/

   Διαγραφή
 3. ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕ Η ΕΕ ΗΤΑΝ Η ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

  ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ........

  ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΩΝΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΛΛΑΣ .......

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ , ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ , ΑΠΑΞ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ

  ΠΑΡΕ - ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΞΕΣΧΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ

  ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .............

  ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΗ ΕΝΟΙΑ Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟ ΣΩΘΗΤΩ .........

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΟΛΩΝ

  ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ .........

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΑΣΤΡΙΧ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΕ

  ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΗΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

  ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ

  ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ .............

  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΚΚΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΠΗ !

  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Είναι ντροπή να δημοσιεύετε παλιά ποιήματα από το 2012 και να τα παρουσιάζετε ως νέα, ενώ το παρόν γράφτηκε το 2012 και ο Γκύντερ Γκράς τα έχει τινάξει από το 2015. Χάνετε την αξιοπιστία σας, δεν το καταλαβαίνετε; Γελάνε οι μπολσεβίκοι μαζί μας και μάς κατηγορούν ως αγραμμάτους

  http://www.kathimerini.gr/730405/opinion/epikairothta/arxeio-monimes-sthles/poihma-toy-gkinter-gkras-gia-thn-ellada

  https://www.wikiwand.com/el/%CE%93%CE%BA%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81_%CE%93%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%82

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ειναι συμπτωση αραγε που η αποψη του συγκεκριμενου "γνωστου" Peter Koening (??? ) συμφωνει με την αποψη του Σοιμπλε να εκδιωχτει δηλαδη η Ελλαδα απο την ευρωζωνη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ουδεμία σχέση.
   Το σχέδιο Σόιμπλε αναφέρεται σε διπλό νόμισμα που θα μας οδηγήσει σε ταχύτατη απαξίωση, ενώ η αποπληρωμή του χρέους θα εξακολουθήσει να γίνεται σε ευρώ.
   Ο αρθρογράφος εκτός των άλλων αναφέρεται και στην μη πληρωμή του χρέους που είναι εκ των ουκ άνευ.
   Να αντιλαμβάνεστε πρώτα τι διαβάζετε πριν εκφραστείτε.

   Διαγραφή
 6. "Όλα τα λεφτά" είναι το γράμμα αυτό. Τυπώστε το και μοιράστε το. Όχι πως δε λένε τα ίδια και πολλοί Έλληνες που πονάνε αυτήν την πατρίδα, αλλά είναι άλλο να τα δηλώνει πανευρωπαϊκά και δημόσια ένας έγκυρος οικονομολόγος όπως ο Peter Coenig. Αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα οι Έλληνες που πονάνε την Ελλάδα παραμένουν στις διαπιστώσεις και στις διαδικτυακές διαμαρτυρίες. Πράξεις μηδέν. Αρκετοί έχουν στόχο τα πολλά κλικ κι όταν τα πάρουν ικανοποιούνται με αυτό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Προσωπικά, επειδή δεν μ'ενδιαφέρουν τα κλικ, θα σας πρότεινα να μεταφέρετε το εξαιρετικό αυτό προσκλητηρο αντίστασης σε word, χωρίς την ένδειξη τν ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ και να το μοιράσετε σε όσους περισσότερους μπορείτε.
   Σημασία για μένα, έχει η αφύπνιση και η δράση, και όχι τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.

   Καλή σας μέρα

   Διαγραφή
 7. Δεν ήξερα ότι τα ποιήματα ΕΧΟΥΝ ...ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ!!!
  Kαι εγώ που μου αρέσει να διαβάζω Ελύτη, Παλαμά, Καβάφη, λέτε να κινδυνεύω από ...δηλητηρίαση;
  ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ (ΠΑΡΑ)ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ; ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΗΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΙΗΜΑ ΕΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ, ΕΣΥ ΕΜΕΙΝΕΣ ΣΤΟ "ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ", ΠΟΥ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΕΞΙΑΣ ΜΟΥ ΓΡΑΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ;;
  Στο δια ταύτα: Ως αγράμματο μπορεί να μην σε κατηγορήσουν. ΩΣ ΑΝΕΓΓΕΦΑΛΟ ΟΜΩΣ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Διαμαρτυρεσαι σαν ηλιθια σαν να εισαι σε κτιριο του ΙΚΑ 9 η ωρα το πρωι , μην εισαι ηλιθια.

   Διαγραφή
  2. Τα επιχειρήματά σου ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ!!!
   Το ποιός είναι ΗΛΙΘΙΟΣ, ή μάλλον ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ, φωνάζει απο μακρυά!!!
   Αντε βρε!! Και εις ανώτερα!!

   Διαγραφή
 8. Κυρία Πόπη, έρχεται συμφορά στο Ρωμέικο: Δεν πληρώνει κανείς φόρους, πράγμα που δείχνει ότι οι πολίτες προβλέπουν γενικό εμφύλιο. Είμαι γέρος και ξέρω ότι αυτό δεν είχε γίνει ούτε επί Συμμοριτοπολέμου. Κάντε μιά ανάρτηση για το θέμα να ξυπνήσουν οι πατριώτες και να πάρουν τα μέτρα τους. Το αίμα θα κυλάει στους δρόμους. Δείτε τα νέα στοιχεία για να καταλάβετε το μέγεθος του προβλήματος και να πάψετε να ανεβάζετε κομμουνιστικά άρθρα όπως το παρόν του Κένινγκ. Μόνο ο Καζάκης χαίρεται με αυτά τα άρθρα. Είναι ντροπή να τα προωθείτε κι εσείς, ένας πατριωτικός ιστότοπος

  http://www.iefimerida.gr/news/325555/den-plironei-kaneis-ta-16-dis-eyro-eftasan-ta-nea-hrei-ton-forologoymenon-se-ena-mina

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Πόπη σε ευχαριστούμε γι' αυτή την ανάρτηση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ+ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

  Πρόταση ΠΡΑΚΤΙΚΗ και Όποιος/Όποιοι θέλουν το βλέπουμε: Εν όψει της Εθνικής μας Εορτής θα μπορούσαμε ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ+ΜΠΟΡΟΥΝ να βρεθούμε στον Κινηματογράφο Αλκυονίς που παίζετε η Ταινία ΕΞΟΔΟΣ 1826 μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ που θα Μπορούν Όσοι ενδιαφέρονται για το θέμα,εκεί θα μπορούσαμε να μιλήσουμε ή να κανονίσουμε κάτι άλλο.

  http://www.athinorama.gr/cinema/movieplaces.aspx?id=10054968

  ή αυτό το Έργο που έχει Ελεύθερη Είσοδο

  http://www.altsantiri.gr/politismos/tenia-alexandros-ke-aise-
  provallete-ston-kinimatografo-kollatou/

  http://www.athinorama.gr/cinema/movie/aleksandros_kai_aise-1006698.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ME Πανεπιστήμια τύπου Yale,MIT,Cambridge κτλ. έτσι "Εκπαιδεύεις" Υποψήφιους Ελληνόφωνους Γραικύλους..Ρομποτοποιημένα Μεταλλαγμένα Ανθρωποειδή τα οποία ΔΕΝ έχουν απολύτως Καμία Σχέση με την Ελλάδα απλά "Χρησιμοποιούν" την Ελληνική Γλώσσα+ "απλά" Κατοικούν στην Χώρα που λέγεται Ελλάδα παίρνουν και μια Ταυτότητα που γράφει ΤΥΠΙΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ αλλά ΜΕΣΑ του ΝΙΩΘΕΙ ΚΕΝΟΣ/ΚΕΝΗ...Ανύπαρκτη Εθνική-Ελληνική Συνείδηση αλλά Παγκοσμιοποιημένη προσαρμοσμένη στα "Ηθη+Έθιμα" της Νέας Τάξης Πραγμάτων....Οπότε λοιπόν "Παιδαγωγόντας" Ελληνόφωνους Πολίτες ΧΑΝΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ +ΕΛΛΗΝΕΣ αλλά Κερδίζεις Κοινωνική Καταξίωση,Κύρος,Κοινωνικοοικονομική Ανάταση με την Ύλη και τα Παραγωγά της....Αμόρφωτοι Ήρωες και Μορφωμένα Παχύδερμα ΟΧΙ απαραίτητα Παχύσαρκοι στο Σώμα αλλά στην ΨΥΧΗ/ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ἐκτόςἀπό τά ἐπαινετικά γιά τόν Βαρουφάκη, τά ὁποῖα δέν συμμερίζομαι, κατά τά ἄλλα τό ἄρθρον ἔχει πιάσει τήν ΟΥΣΙΑΝ τοῦ πράγματος, ἡ ὁποία εἶναι ὅτι "ἡ Ἑλλάς κυβερνᾶται ἀπό τήν τρέλλα" καί ὁδεύει μέ μαθηματικήν ἀκρίβειαν πρός τόν ἀφανισμόν, διότι δέν ἐκδιώκονται οἱ ΠΡΟΔΟΤΑΙ ἀπό τήν ἐξουσίαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Απελπισμένοι στα εξαμιλια
  https://www.youtube.com/watch?v=-QNiGUhM570

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Το ΓΕΣ βλέπει τον κίνδυνο απο τους λάθρο και δίνει οδηγίες στους Στρατιωτικούς ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ
  http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2017/03/blog-post_69.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Βρε βρεεε...στο παρον αρθρο μπηκαν και τρολια που θα τους τσουξει το κωλαρακι αν βγουμε απο το ευρω. Κι ακολουθουν κι οι τρομοκρατημενοι μη εχοντες οι οποιοι δεν καθονται να το σκεφτουν καλυτερα, αλλα προτιμουν την αργη καθοδο στο θανατο αντι λιγων μηνων πεινα που θα τους κανει κυριαρχο λαο με ενα ταπεινο νομισμα που ομως εχει Μεγάλη Ιστορία πίσω του.
  Να ομως που ο δραχμομπαμπουλας έρχεται...

  Μ Π Ο Υ !!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. SYNTAXIOUXOS BOULEYTIS(EN ENERGEIA) PIRE EPIDOMA ALLHLEGYIS. NAI EINAI ALITHIA!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ