Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Με ποιο δικαίωμα οι κυβερνώντες συμμορίτες αποφάσισαν και διέταξαν ολόκληρες ΦΟΥΡΝΙΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ, προκειμένου αυτοί να φυτέψουν με κάθε τρόπο τους αυριανούς ψηφοφόρους τους και να υλοποιήσουν τα σχέδια των ξένων αφεντικών και χρηματοδοτών τους;;;Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ!Ακούω και διαβάζω ξανά τις τελευταίες μέρες για τις αντιδράσεις γονέων στην ένταξη παιδιών λαθρομεταναστών στα σχολεία που πηγαίνουν τα παιδιά τους. 


Επειδή αυτή η κολόνια έχει τραβήξει πολύ, και πολύ προπαγάνδα και ψέμα πέφτει, θα ήθελα να εκθέσω την γνώμη μου.

Κατ’ αρχάς υπενθυμίζω ότι χρησιμοποίησα τον όρο «παιδιά λαθρομεταναστών» και όχι τον δακρύβρεχτο όρο «προσφυγόπουλα» για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν πρόκειται για προσφυγόπουλα. 

Όπως και ο ίδιος ο λαθρολάγνος υπουργός Μουζάλας έχει παραδεχτεί μία μικρή μειοψηφία είναι πρόσφυγες. 

Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΩΤΑΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. 
Επομένως ο ακριβής όρος είναι αυτός με βάση το πλειοψηφούν χαρακτηριστικό, δηλαδή «παιδιά λαθρομεταναστών».


Ξεκαθαρίζω ότι σέβομαι και έχω ιδιαίτερη αγάπη στα παιδιά όλου του κόσμου, ανεξάρτητα εθνικής καταγωγής, θρησκείας, και φυλής. 

Αυτή μου η αγάπη δεν εξαιρεί φυσικά τα Ελληνόπουλα ως παιδιά κατώτερου θεού, που πρέπει να υφίστανται το κόστος των εγκλημάτων δουλεμπόρων, πρακτόρων της Τουρκικής ΜΙΤ και του Σόρρος, καλοταϊσμένων ΜΚΟ και λοιπών «δημοκρατικών» δυνάμεων.


Θεωρώ ότι η ένταξη των παιδιών των λαθρομεταναστών στα σχολεία προσκρούει σε δύο λογικά επιχειρήματα.


ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ 1ο


Υπάρχει νόμος που επιβάλει όλα τα παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο, και είναι σε καθημερινή επαφή με άλλα παιδιά, να έχουν κάνει κάποια συγκεκριμένα εμβόλια ώστε να ελαχιστοποιούνται οι κίνδυνοι για λοιμώδη νοσήματα;;;

Η απάντηση είναι ΝΑΙ.


Οι νόμοι αυτοί θεσμοθετούνται με βάση τις συμβουλές τις Ιατρικής επιστήμης προς την Πολιτεία;;;
Η απάντηση είναι ΝΑΙ.


Τα παιδιά των λαθρομεταναστών έχουν κάνει όλα αυτά τα εμβόλια που επιβάλει η Ιατρική και ο νόμος;;;
Η απάντηση είναι OXI.


Αφού δεν έχουν κάνει, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΩΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ, πόσο μάλλον που είναι άγνωστο πόσες ασθένειες μπορεί ήδη να έχουν.


Πέραν τον εμβολίων, και ξέροντας από τι χώρες έρχονται, τα παιδιά, έχουν εξεταστεί για λοιμώδεις ασθένειες που μπορεί ήδη να έχουν;;;
Η απάντηση είναι OXI.


Τότε γιατί ο κάθε γονέας που ζητά την ΙΣΟΤΙΜΗ εφαρμογή των νόμων για όλους, και την υγεία του παιδιού του, είναι φασίστας και αυτός που ζητά την «ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ» εφαρμογή των νόμων είναι δημοκράτης;;;; 
ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ;


ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ 2ο

Στην γενική εκπαίδευση υπάρχει ο δεοντολογικός κανόνας, ότι ακριβώς επειδή είναι γενική, πρέπει να την έχει κάθε αυριανός πολίτης. 

Επομένως ο εκπαιδευτικός οφείλει να προχωρεί στα μαθήματα με βάση τις δυνατότητες των ασθενέστερων μαθητών του, και όχι των πλέον ικανών.

Στοιχειώδες και αυτονόητο είναι ότι για να προχωρήσει ένας μαθητής θα πρέπει να καταλαβαίνει τι λέει ο δάσκαλος.

Τα παιδιά των λαθρομεταναστών δεν γνωρίζουν την Ελληνική γλώσσα. 

Επομένως ο ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ θα ήταν να παρακολουθήσουν υπερ-εντατικά μαθήματα στην Ελληνική για ένα έτος, και μετά να ενταχθούν στην εκπαίδευση μαζί με τα Ελληνόπουλα ως ΙΣΟΤΙΜΑ μέλη της μαθητικής κοινότητας.


Αντ’ αυτού του προφανώς λογικού, γιατί στέλνονται τα παιδάκια μέσα σε τάξεις όπου διδάσκονται όλα στα Ελληνικά, και όπου αυτά δεν καταλαβαίνουν τίποτε νοιώθοντας μειονεκτικά ως ΚΟΥΦΕΣ & ΣΙΩΠΗΛΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ της μαθησιακής διαδικασίας;;


Με βάση την πλήρη άγνοια των παιδιών για το τι λέει η δασκάλα, και τι γράφουν τα βιβλία, με ποιους ρυθμούς είναι δυνατόν να προχωρήσει ένα τέτοιο παιδί;; 

Γιατί τα κοροιδεύουνε και τα χρησιμοποιούν ως "πολιτικά εργαλεία";;;;


Η δασκάλα αφού της φόρτωσαν μαθητική τάξη με τέτοια ανισσόροπη σύνθεση, ως παιδαγωγός οφείλει να τρέξει με βάση τις ανάγκες αυτών των παιδιών, δηλαδή με ΡΥΘΜΟΥΣ ΧΕΛΩΝΑΣ, που στο τέλος θα οδηγήσει στο να μην έχει διδαχτεί ούτε η μισή διδακτική ύλη του κάθε μαθήματος.

Γιατί ο Έλληνας γονέας να ανεχτεί το παιδί του να μάθει τα μισά από αυτά, που θα έπρεπε να μάθει, ώστε το παιδί του να προχωρήσει ομαλά στις επόμενες τάξεις;;;


Με ποιο δικαίωμα οι κυβερνώντες συμμορίτες αποφάσισαν και διέταξαν ολόκληρες ΦΟΥΡΝΙΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ, προκειμένου αυτοί να φυτέψουν με κάθε τρόπο τους αυριανούς ψηφοφόρους τους και να υλοποιήσουν τα σχέδια των ξένων αφεντικών και χρηματοδοτών τους;;;


Τ.Χ.Αφού από Φεβρουάριο θα ΑΡΧΙΣΟΥΝ να τα μαθαίνουν Ελληνικά, τότε σήμερα γιατί τα βάζουν στις τάξεις ως γλάστρες;;;;; 

Η αλήθεια είναι μία και την κρύβουν οι υποκριτές. 

Οσο πιο γρηγορα ενταχθούν στην εκπαίδευση τόσο πιο γρηγορα τους δίδεται η Ελληνική ιθαγένεια, με ότι δικαιώματα αυτή παρέχει και για όλη την οικογένεια του παιδιού!!! 

 Δηλαδη ΄ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ!!!!! 

 Ολα τα άλλα, τα δακρύβρεχτα, και τα υποκριτικά είναι για να πείθουν αφελείς.

Tassos Hadjicrystallis


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

5 σχόλια:

 1. http://www.proinoslogos.gr/epikairotita/42-koinonia/40706-%CE%B5%CE%BE%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CF%80%CF%80%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82

  Εξώδικο για την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων Φιλιππιάδας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ.
  ΤΑ SS ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 3. Έως και 15.000.000 'Έλληνες ζουν στο εξωτερικό !!!!
  Τι δεν καταλαβαίνεται;
  Μήπως θέλετε και αυτά τα προσφυγόπουλα που βρίσκονται εδώ να τα υιοθετήσει η Μ.Ι.Τ.;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ασχετη και προβοκατόρικη η απάντηση σου.
   Τι δουλειά έχουν οι Ελληνες του εξωτερικού με τα λαθρομεταναστάκια?

   Διαγραφή
 4. ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝΩΡΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ.ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΟΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΦΟΥ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΛΟΙΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ