Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: «Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ο μυστικός Πρόεδρος των ΗΠΑ»! Ανάλυση «βόμβα»

cia-putin


Στην αμείωτα μαινόμενη σύγκρουση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και των ΜΜΕ, ως δυνάμεων κρούσεως του Υπερκράτους, με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο Τραμπ αναφέρεται ο Δρ. Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς με το ακόλουθο άρθρο του.
Του Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς


PaulGraigRoberts


Υπέροχος ο σαρκασμός του Τζον Ραποπόρ για τα εκπορνευόμενα αμερικανικά ΜΜΕ: «Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ο μυστικός Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής»


«Μάλιστα. Αυτό είναι. Οι ΗΠΑ είναι τώρα η ΕΣΣΔ. Πίσω ξανά. Ο Τραμπ είναι ένας κομμουνιστής που παίρνει διαταγές από τον Πούτιν. Ο Τραμπ είναι κομμούνα. Αυτό ήταν εξ αρχής το παιχνίδι του. Είναι ένας κουκουές δισεκατομμυριούχος.»


Το γελοίο σκοτώνει και σε κανέναν δεν αξίζει η γελοιοποίηση περισσότερο από την Ουάσιγκτων Ποστ, τους Νιου Υόρκ Τάϊμς, το CNN και τις υπόλοιπες πρέστιτιουτς (από το press/Τύπος και prostitutes/πόρνες) που παριστάνουν τους αληθινούς δημοσιογράφους. Αλλά όπως εγώ και άλλοι γνήσιοι δημοσιογράφοι έχουμε τονίσει, όπως λόγου χάριν ο Γκλεν Γκρήνγουολντ υπονοεί, ότι οι πλαστές ειδήσεις, άφρονα προωθούμενες από τα πορνομήντια κουβαλούν μαζί τους την απειλή θερμοπυρηνικού πολέμου.


Από αρκετά χρόνια η Ρωσία και ο Πρόεδρός της υπόκεινται σε αδιάκοπη δαιμονοποίηση. Οι Ρώσοι ξέρουν ότι η εισβολή της Γεωργίας στη Νότια Οσετία (που έγινε όταν ο Πούτιν βρισκόταν στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου) ήταν μια πρόκληση της Ουάσιγκτων. Οι Ρώσοι ξέρουν ότι το πραξικόπημα της Ουάσιγκτων στην Ουκρανία ( που έγινε όταν ο Πούτιν βρισκόταν στους Ολυμπιακούς του Σότσι) ήταν μια πρόκληση που απέβλεπε στην αρπαγή της ρωσικής ναυτικής βάσης στην Κριμαία και στην αποκοπή της Ρωσίας από τη Μεσόγειο.


Οι Ρώσοι ξέρουν πως η Ουάσιγκτων ξέρει πως οι κατηγορίες ότι η Ρωσία υπέκλεψε τα e-mail της Χίλλαρυ και τις αμερικανικές εκλογές είναι ψέματα. Οι Ρώσοι ξέρουν ότι η «ρωσική απειλή» που κατασκεύασε η Ουάσιγκτων είναι ψέμα, μαζί με όλες τις παραλλαγές της, όπως μια επικείμενη ρωσική εισβολή στη Πολωνία ή στις Βαλτικές Χώρες. Οι Ρώσοι καταλαβαίνουν πως οι αμερικανικές βάσεις αντιβαλλιστικών πυραύλων στα σύνορα της Ρωσίας είναι προκλήσεις, όπως και τα στρατιωτικά γυμνάσια του ΝΑΤΟ στα σύνορά τους και στη Μαύρη Θάλασσα. Μπορείτε να προσθέσετε σ’ αυτά τον δικό σας κατάλογο.


Τα ψέματα είναι παντού παρόντα, εξελίχθηκαν σε χονδροειδή και απίθανα και είναι τώρα θεσμοποιημένα στη κυβέρνηση, στη CIA, στις εκτελεστικές υπηρεσίες και μεταξύ πολλών γερουσιαστών και βουλευτών. Ότι αυτά τα ψέματα επικυρώνονται από ατέλειωτες επαναλήψεις στα ΜΜΕ σε όλο τον Δυτικό Κόσμο αντιμετωπίζεται στη Ρωσία ως ένδειξη προετοιμασίας των λαών της Δύσης για μια στρατιωτική επίθεση εναντίον της Ρωσίας. Ο Πούτιν προειδοποίησε σε πολλές περιπτώσεις ότι η Δυτική προπαγάνδα προκαλεί επικίνδυνη αποσταθεροποίηση. Αλλά, όπως και ο ίδιος παρατήρησε, κανείς δεν ακούει τις προειδοποιήσεις του.


Η Ουάσιγκτων έχει τέτοιαν εμμονή στην αντιρωσική προπαγάνδα, ώστε το Κογκρέσο ψήφισε και ο Ομπάμα είχε υπογράψει ένα νόμο για μυστικές υπηρεσίες που περιλαμβάνει μια διάταξη (Μέρος 5ο) που εξουσιοδοτεί τη λήψη μέτρων δράσεως εναντίον των φορέων πλαστών ειδήσεων. Αυτοί οι φορείς είναι εναλλακτικά ειδησεογραφικά δίκτυα –όπως αυτό που διαβάζετε- τα οποία αμφισβητούν τα επίσημα ψεύδη. Τα υποστηρικτικά της αλήθειας εναλλακτικά δίκτυα κατηγορούνται ότι τελούν υπό τη ρωσική επιρροή.
 


Το περασμένο καλοκαίρι δημιουργήθηκε μια ιστοσελίδα τυλιγμένη σε μυστικότητα, που δημοσίευσε πρόσφατα μια λίστα με 200 «πόρταλ», που υποτίθεται τελούν υπό τη ρωσική επιρροή, άμεσα ή έμμεσα. 

Η Ουάσιγκτων Ποστ δημοσίευσε ανεύθυνα ένα μακροσκελές άρθρο υιοθετώντας την πλαστή είδηση για 200 ιστοσελίδες που υπηρετούν τη ρωσική κυβέρνηση.


Με άλλα λόγια, ο πνιγμός της αλήθειας είναι η τελευταία γραμμή αμύνης του διεφθαρμένου αμερικανικού κατεστημένου. 

Στα τελευταία 24 χρόνια τρία καθεστώτα της Ουάσιγκτων δολοφόνησαν εκατομμύρια ανθρώπους σε εννέα ή περισσότερες χώρες μαζί με την πολιτική ελευθερία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για να συγκαλύψουν αυτά τα χωρίς ιστορικό προηγούμενο απέραντα εγκλήματα οι εκπορνευόμενες πέννες εψεύσθησαν, συκοφάντησαν και διέσυραν.Και το εγκληματικό καθεστώς της Ουάσιγκτων προβάλλεται στον κόσμο σαν ο αναντικατάστατος προστάτης της Δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της αλήθειας και της Δικαιοσύνης. Όπως είπε πρόσφατα η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου των Εξωτερικών, αυτό που κάνει τις ΗΠΑ μια χώρα «εξαιρετική» είναι η χρήση της Δύναμης στην υπηρεσία του Κακού.


Η Ουάσιγκτων στιγματίζει όχι μόνο τους αντιπάλους της αλλά όλους όσους λένε την αλήθεια ως «πράκτορες της Μόσχας», ελπίζοντας πως η δαιμονοποίηση της Ρωσίας έχει τρομάξει αρκετά τον πληθυσμό ώστε οι Αμερικανοί να γυρίσουν τη ράχη σε αυτούς που μιλούν τη γλώσσα της ειλικρίνειας.


Θα φαινόταν φανερό, ακόμη και στον ανύποπτο, πως ένα καθεστώς που έφθασε να έχει εκτεθεί σε σημείο ο διευθυντής της CIA να αποδίδει δημόσια την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ σε επέμβαση της Ρωσίας αλλά να μη μπορεί να παρουσιάσει το ελάχιστο αποδεικτικό στοιχείο -στην πραγματικότητα απέναντι σε πειστικά στοιχεία για το αντίθετο- αυτό το καθεστώς είναι αποφασισμένο να μείνει γαντζωμένο στην εξουσία με κάθε κόστος.Η απροκάλυπτη, προκλητική και χωρίς προηγούμενο προπαγανδιστική επίθεση της CIA εναντίον ενός νεοεκλεγμένου Προέδρου ανάγκασε τον Τραμπ να ρίξει το γάντι στον διευθυντής της CIA Τζων Μπρέναν. Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Τραμπ σχεδιάζει να ανακαινίσει την υπηρεσία των μυστικών πληροφοριών. 

Ο τελευταίος πρόεδρος που είπε αυτό, ο Τζων Κένεντυ, δολοφονήθηκε από την CIA προτού μπορέσει να την χτυπήσει. Ο Κένεντυ πίστευε πως δεν μπορούσε να καταπιαστεί με την CIA μέχρι να επανεκλεγεί. Η καθυστέρηση έδωσε στη CIA τον χρόνο να οργανώσει τη δολοφονία του.Ο Τραμπ μοιάζει να αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο. 

Ανακοίνωσε πως προτίθεται να συμπληρώσει την προστασία του από την επίσημη Μυστική Υπηρεσία ( η οποία στράφηκε εναντίον του Κένεντυ) με ιδιωτική σωματοφυλακή.


Δεν είναι εντυπωσιακό; Ότι ο Πρόεδρος της Ρωσίας δηλώνει δημόσια ότι η Ουάσιγκτων σύρει τον κόσμο σε θερμοπυρηνικό πόλεμο και ότι οι προειδοποιήσεις του αγνοούνται; 

Ο εκλεγμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ υφίσταται ολομέτωπη επίθεση από την CIA και γνωρίζει ότι δεν μπορεί να εμπιστευθεί την επίσημη δύναμη της προεδρικής ασφαλείας. 

Κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί πως αυτά τα απίστευτα πράγματα θα ήταν το μόνο θέμα συζήτησης. Αλλά θα βρείτε τέτοια συζήτηση μόνο σε μερικά εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης –όπως αυτό εδώ- που στιγματίζονται από τη (μυστηριώδη) ιστοσελίδα PropOrNot και από την Ουάσιγκτων Ποστ ως «υπό την επιρροή της Ρωσίας».


Πηγή: infognomonpolitics


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

1 σχόλιο:

 1. Δεν νομίζω ότι ο Τράμπ τελικά θα έρθει σε σύγκρουση με τις μυστικές
  υπερεσίες των Αμερικανακίων...Λοιπόν..

  Απο το 1990 -2004 περιπου τα Αμερικανάκια κάναν ότι θέλανε πάνω στον πλανήτη Γη, και είχαν πάντα το 100% της παγκόσμιας πίτας δικό τους.
  Για'αυτό και αυτοαποκαλούντο "πλανητάρχες".
  (Μέσα στην μεγάλη φούρια τους κάνανε και μ@@@@@ς, καθ'οσον
  πήγαν συλήβδην Αμερικανάκια και ψαλιδόκωλοι δυτικοευρωπαίοι και
  δώσανε τεχνογνωσία στη Κίνα).
  Λοιπόν που λέτε, μια με το ένα, και μιά με το άλλο,
  "καλόμαθε η γριά στα σύκα", και τώρα θέλουν να είναι για πάντα αυτοί
  οι αρχιγάτζες του πλανήτη.

  Εν τω μεταξύ όμως , η Ρωσία του Βλαδήμιρου και η Κίνα αρχίζουν
  να ανεβαίνουν επικίνδυνα.
  Το μεγάλο πρόβλημα για τα Αμερικανάκια, είναι ότι σε λίγο , αντί για
  το 100% της παγκόσμιας πίτας, σε λίγο θα έχουν το 33,33% της παγκόσμιας
  πίτας.

  Και τώρα έρχετε στην εξουσία ο Τράμπ... Αλλά στις 20/1 θα θούμε ένα Τράμπ,
  copy/paste σαν τον Ομπάμα και την κλίντον, καθ'όσον..
  Θα έχουν πέσει όλοι πάνω του και θα αρχίσουν να του λενε, και να του λένε.. και να του ξαναλένε, και μπίρι,μπίρι μπίρι... και τι πάς να κάνεις?.. και μπιρι,μπίρι, μπίρι, μπίρι, και εμείς θα την
  βγάλουμε με το 33,33%?? και δώστου μπίρι,μπίρι,μπίρι.. και πέσε πέσε το
  κοπέλι, κάνει τον Αγά και θέλει...και τελικά θα το εκάνουνε όπως τον
  θέλουν αυτοί..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ