Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

ίχνη βημάτων... ίχνη στον χρόνο... ίχνη στη ζωή σου... μαθήματα ζωής... (4 βίντεο, 1 λίστα, 1 ταινία και... η ματιά της ζωής και της ψυχής...)

 Ίχνη βημάτων... ίχνη στον χρόνο... ίχνη στη ζωή σου... κι αυτα, ειναι οι στιγμές...


Όλες αυτες οι στιγμές που έζησες... που έντυσες με τα δικά σου χρώματα...με χαρά... με ελπίδες... με όνειρα... με τις σιωπές και με τους ήχους σου...


 Είν' οι στιγμές που σε συνοδεύουν.. νοιώθεις την μυρωδιά τους... τις "βλέπεις", με τα μάτια της ψυχής...


Κι είναι φορές, που  τις αναζητάς ... τις ανακαλεις στη μνήμη... τις διαβάζεις πια με αποστασιωποιημένη ματιά... με διαύγεια... χωρίς τα σκιρτήματα της καρδιάς... και μέσ' απ' αυτές, μαθαίνεις...Ίχνη βημάτων... ίχνη στον χρόνο... ίχνη στη ζωή σου... μαθήματα ζωής...

ΚαληνύχταΚαλλιόπη
... τα τραγούδια...εδώ... εδώ... εδώ... εδώ...... η λίστα...εδώ...... η ταινια... εδώ...

... και η ματιά της ζωής και της ψυχής... εδώ...


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ