Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

Η οργή ενός Κρητικού για τον Άδωνι Γεωργιάδη μέσα από μία επιστολή!

  

Αν σας άκουγε ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης θα μονολογούσε: Κομπορρήμων και φλύαρος! Εγώ θα πρόσθετα...και επικίνδυνος!


Ανοιχτή επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή την παρουσία του στην εκπομπή «Στον ενικό» του Νίκου Χατζηνικολάου, στέλνει ο αναγνώστης, κ. Μανόλης Μανουσάκης.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή του κ. Μανουσάκη:

"Ακούστε κύριε υπουργέ....................
(με αφορμή την παρουσία σας «στον ενικό» του Ν. Χατζηνικολάου)

Παρακολούθησα με ψυχαναγκαστικό μαζοχισμό, την επί 3 ώρες και 40 λεπτά, φιλότιμη, ομολογουμένως, προσπάθειά σας, να με πείσετε ότι ζείτε σε άλλη χώρα από αυτήν στην οποία κατοικώ εγώ και τα εκατομμύρια των συμπολιτών μου. Τα καταφέρατε κύριε υπουργέ. Πείστηκα ότι ζείτε στον κόσμο σας που, ευτυχώς, καμία σχέση δεν έχει με το δικό μας.

Είναι αλήθεια, κύριε υπουργέ, πως για πολλή ώρα, επιδέξια χειριζόσαστε, σταθερά ειρωνευόσαστε, απροκάλυπτα προσβάλατε και συχνά απειλούσατε, ένα πολυπληθές ακροατήριο 45 ατόμων, αποτελούμενο από την «αφρόκρεμα» του συνδικαλιστικού κινήματος στο χώρο της υγείας και από αξιόλογους εκπροσώπους πολιτών και ασθενών που έχουν την ατυχία να υφίστανται τις επιπτώσεις των τιτάνιων προσπαθειών σας να «διασώσετε» το σύστημα υγείας.

Με μεγάλη απογοήτευσή μου, κανείς από αυτούς δεν σκέφτηκε, δεν μπόρεσε ή δεν τόλμησε να σας πει, μέσα στον αδυσώπητο τηλεοπτικό χρόνο, αυτά που κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να ακούσετε. Παίρνω λοιπόν το θάρρος, αν φυσικά μου το επιτρέπετε, και αφού δεν έχετε ακόμα ποινικοποιήσει την ελεύθερη έκφραση της γνώμης, να σας πω αυτά που πλημμύριζαν τη σκέψη, την καρδιά και την ψυχή μου όση ώρα σας άκουγα να ρητορεύετε αυτάρεσκα.

Πάμε λοιπόν κύριε υπουργέ!..

Κατανοώ τη δυσκολία σας να φανταστείτε, πολύ δε περισσότερο να πιστέψετε, ότι σε αυτή τη χώρα κατοικούν και άνθρωποι που διάγουν με αξιοπρέπεια και ήθος το βίο τους και πως έχουν κάθε δικαίωμα -και υποχρέωση θα πρόσθετα εγώ- να υπερασπίζονται το δίκιο και να πολεμούν το άδικο. Είναι αυτοί που δεν έκλεψαν, δεν εκμεταλλεύτηκαν καταστάσεις, ζουν μετρημένα από τον προσωπικό τους κάματο, απολαμβάνουν τις πραγματικές αξίες της ζωής και συμπεριφέρονται ως μέλη κοινωνίας ανθρώπων και όχι ζούγκλας. Στα χρόνια της επίπλαστης ευμάρειας, οι άνθρωποι αυτοί δεν κάθισαν στο τραπέζι που γινόταν το «μεγάλο φαγοπότι» (ξέρετε τι εννοώ) ούτε καν δοκίμασαν από τα ψίχουλα, που τους πετούσαν οι μόνιμοι συνδαιτυμόνες του, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συνενοχή τους.

Γι' αυτή τους τη συμπεριφορά, χαρακτηρίστηκαν «κορόιδα» και «γραφικοί», αλλά πιστέψτε με δεν είναι λίγοι, απλώς δεν κινούνται στο οπτικό σας πεδίο, γι' αυτό και δεν τους βλέπετε. Δυσκολεύεστε λοιπόν να πιστέψετε ότι, Ελλάδα δεν είναι μόνον όσοι λικνίζονταν τα προηγούμενα χρόνια στο χορό της «λαμογιάς» και της «γκλαμουριάς» αλλά και τα «κορόιδα» που σηκώνουν σιγά- σιγά το ανάστημά τους. Για τη δυσκολία σας αυτή, ευθύνονται κυρίως οι κακές συναναστροφές σας, που αν δεν κάνω λάθος είναι το πλήρωμα που οδήγησε το «καράβι στα βράχια» (η έκφραση δική σας).

Με το ίδιο αυτό πλήρωμα, θέλετε να μας πείσετε ότι, το καράβι άλλαξε ρότα, μόνο και μόνο επειδή στα μέλη του πληρώματος προστεθήκατε, κομπάζοντας και εσείς, μεταπηδώντας από άλλο πολιτικό χώρο, που αν και πάλι δεν κάνω λάθος, αποκαλούσε κλέφτες αυτούς με τους οποίους σήμερα συγκυβερνάτε.

Ακόμα και αν δεχτούμε, σαν υπόθεση εργασίας, ότι είστε ο «κύριος καθαρά χέρια» στο χώρο της υγείας, σας υπενθυμίζω δυο παροιμίες που ταιριάζουν στην περίσταση: « όποιος κάτσει με στραβό το πρωί αλληθωρίζει» και «πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι». Οι εντιμότατοι λοιπόν φίλοι σας κύριε υπουργέ εξανέμισαν, μέσα σε μια νύχτα, τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων και σήμερα εσείς ψάχνετε, ντεμέκ, να εξασφαλίσετε την περίθαλψη των ανασφάλιστων δημιουργημάτων σας με το πρόστιμο των 25 ευρώ, που θα πληρώνουν από το 2014, όσοι τολμήσουν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες του, κατά τα άλλα, δημόσιου νοσοκομείου.

Αν κάπου πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος είναι εδώ ακριβώς. Εξόφθαλμη περίπτωση καταλήστευσης δημοσίου χρήματος και προμελετημένης γενοκτονίας του ελληνικού λαού.
Ξεχνάτε κύριε υπουργέ, πως στο καράβι, όπως σας αρέσει να αποκαλείτε την Ελλάδα, υπάρχουν και επιβάτες και πως δεν έχει νόημα να σωθεί το σκαρί όταν αυτοί θα έχουν πνιγεί, από τις αναθυμιάσεις της δύσοσμης πολιτικής σας, εγκλωβισμένοι στο αμπάρι του μνημονίου, που εσείς τους έχετε οδηγήσει. Εκτός και αν σας ενδιαφέρει μόνο το καράβι!

Κύριε υπουργέ, την ίδια βραδιά, σε δύο διαφορετικές εκπομπές, εσείς και ο ομογάλακτός σας κ. Βορίδης, με προτεταμένο το δείκτη του χεριού σας, απαιτούσατε δήλωση κομματικής ταυτότητας απ' όποιον τολμούσε να σας κάνει επώδυνες ερωτήσεις. Τυχαίο; Δεν νομίζω! Και επειδή θα αναρωτιέστε για την κομματική ταυτότητα του γράφοντα, σας λέω πως καμία κομματική τοποθέτηση δεν δεσμεύει ούτε καθοδηγεί τα γραφόμενά μου. Ίσως αυτό ακριβώς, να σας φοβίζει περισσότερο κύριε υπουργέ. Οι ερωτήσεις και οι διαθέσεις, δηλαδή, των κομματικά ανένταχτων.

Δεν σας επιτρέπει η κουλτούρα σας κύριε υπουργέ να αποδεχτείτε ότι τα «κορόιδα» μπορούν να έχουν δική τους άποψη, διαφορετική από τη δική σας γι' αυτό και κατακεραυνώνεται, με αμετροέπεια, κάθε φωνή που αντιτίθεται στην πολιτική σας.

Βλέπετε παντού εχθρούς της «ιεραποστολής» σας, κομματικά φερέφωνα και υποκινούμενες, βολεμένες συντεχνίες και πουθενά δεν αναγνωρίζετε την πραγματική αγωνία του ανθρώπου, που εσείς οδηγείτε, μέρα με τη μέρα, στην απόγνωση. Όμως εγώ κύριε υπουργέ ισχυρίζομαι- και δεν νομίζω να κάνω λάθος- ότι κανείς, ούτε οι μερικές χιλιάδες ψήφων που υφαρπάξατε από ένα φοβισμένο και αιφνιδιασμένο λαό δεν σας δίνει το δικαίωμα να συμπεριφέρεστε απέναντί τους σαν άτομο του πεζοδρομίου, όπως με υπερηφάνεια δηλώσατε ότι είστε.

Σας ομολογώ ότι μερικές φορές με μπερδεύψατε, κάνοντας με να πιστέψω ότι παρακολουθώ την τηλεοπτική παρουσίαση κάποιου από τα ευπώλητα βιβλία σας αλλά υπήρξαν και φορές που ντράπηκα για λογαριασμό σας και λυπήθηκα για λογαριασμό μας. Αναρωτιέμαι κύριε υπουργέ, θα μπορούσα εγώ να σας μιλήσω με αυτόν τον απαξιωτικό και απειλητικό τρόπο χωρίς να υποστώ συνέπειες, χωρίς να με απειλείτε ότι θα εφαρμόσετε το νόμο;

Εξοργίζεστε κύριε υπουργέ γιατί οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων δηλώνουν πως είστε ανεπιθύμητος στο χώρο τους. Απορώ γιατί σας προκαλεί έκπληξη αυτή η συμπεριφορά. Από πότε το θύμα θα έπρεπε να επιθυμεί την παρουσία του θύτη του; Και αν εξοργίζεστε εσείς κύριε υπουργέ, τι να πουν τα εκατομμύρια των ανασφάλιστων ελλήνων που τους απαγορεύετε την είσοδο στο δημόσιο σύστημα υγείας; Εσείς χρειάζεστε τα νοσοκομεία για να κόβετε κορδέλες εγκαινίων και για να οργανώνετε επικοινωνιακές φιέστες. Οι καρκινοπαθείς τα χρειάζονται για να μην κοπεί το νήμα της ζωής τους. Τίνος το δικαίωμα, λοιπόν πρέπει να προασπίσει κανείς;

'Εντρομος, αφιερώσατε πολύ χρόνο, κύριε υπουργέ, για να βγάλατε από πάνω σας τη ρετσινιά του πρώην «αντιμνημονιακού», που πήγε να σας κολλήσει ο άνεργος συμπολίτης μας στην εκπομπή. Αντίθετα, με μεγάλη ευκολία προσπεράσατε τις καταγγελίες συγκεκριμένων γεγονότων: ότι οι ανασφάλιστοι καρκινοπαθείς ζητιανεύουν τις θεραπείες τους, ότι ο ΕΟΠΥΥ δεν πληρώνει έγκαιρα τους ασφαλισμένους και πως εδώ και 4 μήνες δεν πληρώνονται τις εφημερίες τους οι γιατροί του νοσοκομείου «Αττικόν».

Δεν συγκλονιστήκατε, ούτε για μια στιγμή, από τις αγωνιώδεις προσπάθειες του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου του Ελληνικού (και άλλων εθελοντικών προσπαθειών) να βρεθεί λύση στην περίθαλψη ανασφάλιστων καρκινοπαθών. Αντιθέτως, μετά από τρείς ημέρες εισέβαλε η κυβέρνησή σας στο συγκεκριμένο Κοινωνικό Ιατρείο, με τη δικαιολογία ότι σας καταγγέλθηκε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο χώρο αυτό. Τίποτα δεν βρήκατε αλλά το μήνυμά σας, με πολλούς παραλήπτες, το στείλατε!

Προκλητικά απαντήσατε, επίσης, στους εκπροσώπους των συλλόγων, ότι ο ΕΟΠΥΥ δεν έχει λεφτά και γι' αυτό το λόγο και οι καρκινοπαθείς δεν θα αποζημιώνονται πια για τα έξοδα μετακίνησής τους, όταν πρόκειται να υποβληθούν σε ακτινοθεραπείες μακριά από τα σπίτια τους. Αναρωτιέμαι κύριε υπουργέ, έχετε το ακαταλόγιστο και πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε ή δεν ιδρώνει το αυτί σας που δεκάδες άνθρωποι θα αναγκαστούν να μην ολοκληρώσουν τις θεραπείες τους. Συνειδητοποιείτε, αλήθεια, ότι αυτό ισοδυναμεί με φόνο εκ προθέσεως;

Δεν αναρωτηθήκατε, ούτε για μια στιγμή, πως τα φέρνει βόλτα ένας άνθρωπος που εσείς, για μήνες τον αφήνετε απλήρωτο. Στο δικό σας, κόσμο κύριε υπουργέ, τα ποσά αυτά μπορεί να είναι ασήμαντα, στο δικό μας όμως είναι προϋπόθεση αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Τους διαβεβαιώσατε ότι θα πληρωθούν. Θα μπορούσαν άραγε, με τις ίδιες διαβεβαιώσεις, να απαντήσουν και αυτοί στις απαιτήσεις της εφορίας, των δανείων κλπ χωρίς να υποστούν συνέπειες όπως εσείς απαιτείτε για τον εαυτό σας;

Προς στιγμήν, κύριε υπουργέ, φοβήθηκα ότι τα βάλατε με τους ιδιοκτήτες κλινικών και διαγνωστικών κέντρων, που λυμαίνονται τόσα χρόνια-με την ανοχή των προκατόχων σας - δημόσιο και ιδιωτικό χρήμα, ψαρεύοντας στα θολά νερά του ευαίσθητου χώρου της υγείας. Γρήγορα όμως με επαναφέρατε στην τάξη, υπενθυμίζοντάς μου το καινούργιο φρούτο που λέγεται «ιδιωτικές ελεγκτικές εταιρείες» στις δαπάνες υγείας. Εδώ και χρόνια, όχι μόνο δεν θελήσατε αλλά και παρεμποδίσατε (όχι εσείς, οι προκάτοχοί σας) τον έλεγχο των δημόσιων λειτουργών, στο όργιο καταλήστευσης των ασφαλιστικών ταμείων από αυτούς τους κυρίους.

Εσείς τώρα κάνετε την υπέρβαση και ισχυρίζεστε ότι θα μπορούν να προσλαμβάνουν και να πληρώνουν αυτοί οι ίδιοι τις εταιρείες που θα τους ελέγχουν και αυτό το βαφτίζετε: διασφάλιση του δημόσιου συμφέροντος. Ο απλός λαός θα το έλεγε: «Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει». Γιατί, που το είδατε γραμμένο κύριε υπουργέ, ότι ο ελεγκτής μπορεί να είναι μισθωτός υπάλληλος του ελεγχόμενου και αυτό δεν δημιουργεί, με βεβαιότητα, συνθήκες διαφθοράς; Επειδή οι ελεγκτικές εταιρείες είναι μεγάλοι κολοσσοί του εξωτερικού, όπως πολλάκις μας αναφέρατε, τους απαλλάσσει ακόμα και από την υποψία διαφθοράς; Θέλετε να σας υπενθυμίσω τη Siemens κύριε υπουργέ;

Κουραστήκατε πολύ, κύριε υπουργέ, προκειμένου να μας πείσετε για την ασφάλεια των γενοσήμων φαρμάκων. Έχουν πέσει στην αντίληψή σας οι καταγγελίες του κ. Κούβελα (καθηγητής Φαρμακολογίας, πρώην στέλεχος του ΕΟΦ στον έλεγχο των γενοσήμων) για τους ανύπαρκτους στην πραγματικότητα ελέγχους των φαρμάκων αυτών; Ισχυριστήκατε ότι τα γενόσημα, ήδη χρησιμοποιούνται χωρίς κανένα πρόβλημα στα νοσοκομεία. Έχετε δηλαδή εκπονήσει κάποιες μελέτες, για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της χρήσης τέτοιων φαρμάκων στα νοσοκομεία μας ή μιλάτε έτσι, στο βρόντο! Μήπως ψεύδεστε λοιπόν, κύριε υπουργέ ή μήπως είστε ντίλερ φαρμακευτικής εταιρείας γενοσήμων φαρμάκων;

Εν κατακλείδι, κύριε υπουργέ, παρουσιαστήκατε στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου, προβάλλοντας την εικόνα του υπουργού που δουλεύει σκληρά και έχει καλή γνώση των προβλημάτων του συστήματος υγείας. 
 
Αν σας άκουγε ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης θα μονολογούσε: Κομπορρήμων και φλύαρος! Εγώ θα πρόσθετα...και επικίνδυνος!

Μια φωνή από το αμπάρι του καραβιού".


creteplus.gr

http://www.toxwni.gr/


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

11 σχόλια:

 1. Ο Γεωργιαδης στην θεση της καρδιας του εβαλε ενα σκουριασμενο σιδερο και στην θεση του εγκεφαλου του τον σατανα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χάνεις τα λόγια σου. Το άτομο είναι ψυχοπαθές και τελειωμένο.
  Είναι φρενοβλαβής και το έχει παραδεχθεί κι ο ίδιος σε μια στιγμή νηφαλιότητας. Έχει πει "είμαι τρέλλός με δίπλωμα"
  Αυτόν δεν κάθεσαι να τον ακούσεις.
  Αν έπρεπε να του βάλουμε έναν τίτλο αυτός θα ήταν "Ο ΚΑΛΙΓΟΥΛΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μπράβο στον Κρητικό!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο,τι πιο σιχαμερό,γελοίο,γλειώδεςψυχοανώμαλο μπασταρδεμένο κατασκεύασμα έχει δημιουργήσει η φύση....!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ρε Σαμαρά που να μη σώσεις να ξημερωθείς αύριο σαββατιάτικα,εκτός των προδοτικών σου ροπών έχεις και ανώμαλες επιλογές..... Α Ν Α Θ Ε Μ Α ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δεν πρόκειται να ακούσει καμία απελπισμένη φωνή,πολλώ δε μάλλον κριτική εις βάρος του αυτό το κομπλεξικό φιλόδοξο και υπερφίαλο καθίκι. Πρόκειται για γενίτσαρο που στρατολογήθηκε σε μεγάλη ηλικία και είναι το χειρότερο είδος ανθρώπου-κτήνους. Ανάδοχος του και στρατολόγος ο αρχιαπατεώνας και "ξετσίπωτη Θεούσα" Καρατσαφύρερ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Για τον Κρητικό.
  Ν΄αγιάσει το στόμα σας.

  Είδα κάποια αποσπάσματα της εκπομπής και με πλημμύρισε,η οργή και το μίσος.
  Κερί και λιβάνι κι΄εγω να χορεύω στον τάφο σου,μιαρό κατασκεύασμα.

  Και αυτά,για να μην ξεχνάμε:

  *Άδωνις: Ο Ελληνικός λαός να συνειδητοποιήσει οτι τα λεφτά που έπαιρνε να τα ξεχάσει δια παντός (video)
  *Με την μαντάμ Σουσού παρομοιάζει τους Έλληνες ο Γεωργιάδης...300 ευρώ μισθός και πολύ μας είναι κατά την γνώμη του.
  *ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ", ΖΗΤΑΕΙ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ!
  *Κυνική ομολογία Γεωργιάδη: «Χρησιμοποιήσαμε ως δικαιολογία τον μπαμπούλα της δόσης και της χρεοκοπίας»
  *Α. Γεωργιάδης προς Δήμο Σαντορίνης: Βρείτε χρήματα για το νοσοκομείο, αλλιώς μεταφέρω τον εξοπλισμό και το περνάω στο ΤΑΙΠΕΔ
  *Άδωνις Γεωργιάδης: Η παγκοσμιοποίηση ότι είναι διοικητική πράξη χωρίς πολιτιστικό και πνευματικό κίνδυνο
  Φρύνη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ:

  *ΦΑΡΜΑΚΑ - ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ

  *Ελληνίδα έχασε την όρασή της από άγνωστο γενόσημο

  *Πάρτε πίσω το άρθρο για τη δραστική πριν θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές»

  *Πρόεδρος Φαρμακοποιών: «Κινδυνεύουμε από τα φθηνά φάρμακα»!
  Φρύνη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Οταν τον ακουω μου θυμιζει τον κουφιο ντενεκε που κανει πολυ θορυβο στην κατρακυλα του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Για να τους πείτε,πόσο τους συμπαθείτε

  Γεωργιάδης: 6936653000
  Βορίδης: 6932273888

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Γεωργιαδης Βοριδης και Βαρθολομαιος ο τουρκοσπορος τα τρια αποβρασματα του ΔΝΤ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ο ΜΑΛΑ-ΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ26 Οκτωβρίου 2013 - 11:59 π.μ.

  Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός, απόφυγε τον.
  Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί, μόρφωσέ το.
  Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται, ξύπνα τον.
  Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός, ακολούθησε τον.

  Χαλίλ Γκιμπράν, 1883-1931, Λιβανοαμερικανός ποιητής & φιλόσοφος


  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ